Cròniques de l'evangeli anònim: Per Roma era un rebel, pel seu poble un heroi... (Catalan Edition) por Joan Gimenez Yniesta

April 1, 2020

Cròniques de l'evangeli anònim: Per Roma era un rebel, pel seu poble un heroi... (Catalan Edition) por Joan Gimenez Yniesta
Titulo del libro : Cròniques de l'evangeli anònim: Per Roma era un rebel, pel seu poble un heroi... (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 7, 2012
Autor : Joan Gimenez Yniesta
Número de páginas : 292

Descargue o lea el libro de Cròniques de l'evangeli anònim: Per Roma era un rebel, pel seu poble un heroi... (Catalan Edition) de Joan Gimenez Yniesta en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Joan Gimenez Yniesta con Cròniques de l'evangeli anònim: Per Roma era un rebel, pel seu poble un heroi... (Catalan Edition)

La historia es dessenvolupa a Jerusalem,durant les festes de Pascua i en el context històric de l'arrest i passió de Jesús de Natzaret. Els protagonistes reals de la novela son en Amir, un personatge anònim que arriba a tenir una importància vital en l'esdevenir dels fets, i una espasa màgica que trastoca la vida de tots els personatges que s'apropen a ella. Això fa d'aquesta obra una novela d'aventures situada amb uns fets històrics reals. l'Amir arriba a convertir-se involuntàriament en el cap d'una revolta que farà fora l'ocupació romana. Però el seu destí li depara barrejar-se,potser massa , en uns fets que canviaran la historia de la humanitat.