Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ (Catalan Edition) por Araceli Segarra

January 20, 2020

Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ (Catalan Edition) por Araceli Segarra
Titulo del libro : Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : October 7, 2013
Autor : Araceli Segarra
Número de páginas : 31
Editor : La Galera, SAU

Descargue o lea el libro de Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ (Catalan Edition) de Araceli Segarra en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Araceli Segarra con Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ (Catalan Edition)

Per primer cop, Araceli descriu l'episodi de rescat a la muntanya més alta del món, després del tràgic i controvertit accident del 1996.
Araceli Segarra ha coronat els pics més alts del món, ha participat en rescats alpins contrarellotge, ha dedicat la seva vida al que en diuen «buscar-se a un mateix en la muntanya». I ara trasllada la seva experiència al paper. Aquest llibre és per als que volen escalar una muntanya, per als que volen començar un projecte, per als que formaran una família, per als que es proposen reptes. És, en definitiva, per als qui volen coneixe's una mica més a si mateixos a través de la mirada d'una alpinista i una speaker internacional.

Quants cops t'has donat per vençut abans de començar?
Quants cops has pensat que tu no pots fer-ho?
L'Araceli Segarra ens explica que no hi ha res...Ni tan alt ni tan difícil.

PROMOCIÓ GRATUÏTA: descarrega les primeres pàgines de 'Ni tan alt ni tan difícil' de manera gratuita, i deixa't seduir per la veu d'Araceli Segarra.