Prou! (ORIGENS) (Catalan Edition) por Pilar Rahola

January 17, 2020

Prou! (ORIGENS) (Catalan Edition) por Pilar Rahola
Titulo del libro : Prou! (ORIGENS) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : December 2, 2015
Autor : Pilar Rahola
Número de páginas : 224
Editor : La Magrana

Obtenga el libro de Prou! (ORIGENS) (Catalan Edition) de Pilar Rahola en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Pilar Rahola con Prou! (ORIGENS) (Catalan Edition)


«L’islamofeixisme ens ha declarat la guerra. O en prenem consciència, o perdrem les conquestes de segles.»La tolerància d’Occident amb les dictadures i l’opressió de la dona, la connivència amb Qatar i el diner del petroli, la incapacitat de denunciar l’islamofeixisme... Aquest és un llibre per assenyalar els errors, per fer-nos enrojolar i ajudar a posar fi, de manera definitiva, a tanta estupidesa, tanta ximpleria, tanta inoperància, tanta incapacitat.
Cinc anys després de La república islàmica d’Espanya, un crit d’alerta i advertiment de la necessitat de reaccionar davant l’islamisme radical, aquest repte totalitari ha esdevingut gegantí. I Pilar Rahola llança un altre crit: PROU! Un llibre estremidor en què l’extraordinària capacitat discursiva de l’autora ens esperona a preguntar-nos si estem fent tot el que cal fer, en què basem les nostres opinions i com podem revertir la situació. Crítica, combativa, directa. Rahola en estat pur.
No ens adonem que ens han declarat la guerra?
És hora de dir prou.