L'escó invisible (Catalan Edition) por Josep Maria Martí Rigau

November 19, 2019

L'escó invisible (Catalan Edition) por Josep Maria Martí Rigau
Titulo del libro : L'escó invisible (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 8, 2016
Autor : Josep Maria Martí Rigau
Número de páginas : 200
Editor : Ara Llibres

Obtenga el libro de L'escó invisible (Catalan Edition) de Josep Maria Martí Rigau en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Josep Maria Martí Rigau con L'escó invisible (Catalan Edition)

Política amb majúscules. Converses amb minúscules i discreció.»
Des de la seva constitució, el periodista Josep Maria Martí Rigau ha estat un testimoni d’excepció de tot allò que succeïa al Parlament de Catalunya: a dins, en públic, i a fora, en privat. El seu relat, farcit d’anècdotes, apunts biogràfics i converses off the record, ens apropa a la història més humana de la nostra política, a les persones que hi ha darrere els càrrecs. Descobrirem de primera mà com van ser els inicis casolans de l’era Pujol; l’empenta i la rauxa de Maragall i la decepció de l’Estatut; els silencis de Montilla o els plans de futur de Mas per a Catalunya. Ens aproparem amb rigor a les confidències sobre els casos Palau, Mercuri o Camarga o els escàndols sobre l’esvoranc del Carmel i l’incendi d’Horta
de Sant Joan, però també coneixerem petits secrets amagats sobre les molles de l’escó de Jordi Pujol, el jardí dels fumadors, la improvisada sala d’alletament i llar d’infants, l’admiració de Martin Schulz per Jaume Cabré o les visites del Dalai-lama, Richard Gere o la reina Noor de Jordània, entre molts altres detalls simpàtics.
Com diu Carme Forcadell al pròleg, el Parlament constitueix el centre neuràlgic de la vida política del nostre país. Una institució que representa el poble de Catalunya i que ara es disposa a encarar el major repte de la nostra història. Aquesta n’és la seva crònica més propera.