1r Premi de Poesia FusionArte por Asociación FusionArte

January 20, 2020

1r Premi de Poesia FusionArte por Asociación FusionArte
Titulo del libro : 1r Premi de Poesia FusionArte
Fecha de lanzamiento : August 28, 2017
Autor : Asociación FusionArte
Número de páginas : 128

1r Premi de Poesia FusionArte de Asociación FusionArte está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Asociación FusionArte con 1r Premi de Poesia FusionArte

L'any 2014 naixia l'Asociación de Artistas FusionArte amb la clara intenció de donar veu a tots aquells artistes que sabem que omplen la nostra ciutat. Ha estat aquest any, gràcies a aquest premi de poesia, que hem vist per primer cop aquest somni fet realitat.
Darrere de cada poemari que teniu aquí hi ha moltes històries i sentiments, estem segurs, però sobretot hi ha amants de la poesia que s'ha retrobat amb un concurs on poder participar i tornar a sentir-se important. Premis dels quals consideràvem trobar-nos orfes i que vam voler permetre novament als poetes de Mataró obsequiar-nos amb les seves muses. Creiem que ho hem aconseguit, i això ens fa molt feliços!
Des de FusionArte esperem que gaudiu amb les obres d'aquests 17 poetes que ens han permès donar el tret de sortida a aquest premi, del que esperem poder fer moltes més edicions. Aquest llibre està dedicat a tots ells, per la il·lusió i l'entrega que han posat. Enhorabona a tots i moltes gràcies!

Seguint amb la nostra filosofia d'ajudar a aquells que més ho necessiten, el benefici íntegre obtingut de la venda d'aquest llibre anirà destinat al Menjador Social Sant Joaquim de Mataró i al Banc dels Aliments. La cultura és un tresor que ens enriqueix a tots, i amb aquesta antologia esperem poder millorar la situació de les famílies més desfavorides. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!